Ultra Europe je ovaj vikend: Evo što trebate znati o ulasku na festival

Written by on 06/07/2022

Nakon dvije godine pauze vraća se jedan od najvećih festivala elektronske glazbe “Ultra Europe”. Ove se godine očekuje najveća posjećenost dosad, a poznati su i detalji oko samog ulaska na festival.

Zamjena ulaznica za narukvice

Kupljene ulaznice, nebitno radi li se o jednodnevnim ili trodnevnim ulaznicama, moraju se zamjeniti za narukvice kako bi posjetitelji mogli ući na festival.

Zamjena karata i preuzimanje narukvica može se obaviti na sljedećim lokacijama:

  • Zapadna obala (od srijede do nedjelje, od 11 do 23 sata)
  • Park mladeži (od četvrtka do nedjelje, od 15 do 3 sata)

Ulaz na festival otvara se u 19 sati

Glavni ulaz za posjetitelje nalazi se uz Ulicu Hrvatske mornarice, a nova lokacija, zbog svoje širine i prostranosti, omogućuje brži protok, što znači puno manje gužve, bolje iskustvo te mjere sigurnosti koje su na najvišem mogućem nivou.

Centralni dio, koji se nalazi između četiri pozornice i koji je veličine tri nogometna igrališta, bit će srce samog festivala, nudeći zabavne sadržaje brojnih partnera festivala te raznovrsnu hranu i piće. Bolje će iskustvo imati i VIP gosti koje očekuje poseban ulaz i prilaz ložama smještenima na četiri etaže.

Na festival je ZABRANJENO unositi:

Na festival je DOZVOLJENO unositi:

Shematski prikaz festivalskih lokacija

Osim glavne pozornice, sve posjetitelje očekuju i dodatni prostori za zabavu, kao i brojni prateći sadržaji; od WC-a preko hrane i pića sve do hitne pomoći za izvanredne situacije.

VAŽNO! Dodajmo ovome kako svi dobitnici karata za Ultru Europe preko Ultre Split (bilo za prošlo izdanje Ultre Europe koje je otkazano (2020.) ili ovogodišnje izdanje), svoje narukvice mogu preuzeti od petka u 15 sati na Parku mladeži na kućici “General admission / Guest list”.

Sve dodatne informacije dostupne su na službenim stranicama festivala.

Vidimo se na Parku mladeži!


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background