ULTRA EUROPE DAY NA ULTRI SPLIT!

Written by on 23/02/2022

Uvijek je ljeto nešto što se jedva čeka, a ljeto u kojem se napokon vraća Ultra Europe u naš grad se jedva čeka level 1000!

Od 8. do 10. srpnja Split ponovo postaje centar elektronske scene. Četiri mjeseca do ljeta je nekako idealno vrijeme da neke od vas već opremimo upadima.

Zato smo četvrtak, 24.02., odlučili u potpunosti posvetiti festivalu Ultra Europe i tebi:).

Već sada imaš priliku osvojit 2 upada na Festival na Instagramu. Sve što trebaš je na svoj IG profil objavit sliku najluđeg momenta s Ultra Europe festivala s obaveznim #DestinationUE2022 i #ultrasplit. Ali trebali bi je vidjet i mi, pa stavi profil na public. Ako tvoja slika bude najlajkanija do četvrtka u 16h, imaš dva upada na Ultru u Splitu.

Druga prilika čeka te danas, srijeda, od 15h na našem TikToku. Duetaj Marina, skupi najviše pregleda do četvrtka 03.03. i ubodi 2 upada.

Treća prilika čekat će te na sam Ultra Day. Trebat ćeš pažljivo slušat Ultru jer ćeš u jednom momentu čut znak jednog od voditelja. Kad ga čuješ, kreni i nacrtaj se prvi u Zvonimirovoj 14 ispred naše redakcije. Ako budeš prvi koji pokuca na naša vrata, 2 karte su tvoje.

Keep calm and Ultra day on!


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background