ULTRA CARES

Written by on 25/11/2020

Odbrojavanje do Božića neka krene uz dobro djelo. Na jednom mjestu smo ti pripremili gdje, što i kako možeš donirati i uljepšati nekome blagdanske dane koji su pred nama.

Dječji dom Maestral

  • Za djecu od 0-7 godina možete donirati higijenske potrepštine (pelene veličina 4,5,6, vlažne maramice, kupke, šampone za bebe, kreme za lice i guzu i dr.)
  • Za školsku djecu (od 7-18 godina) možete donirati higijenske potrepštine ili poklon bonove za odjeću ili kozmetiku (bonovi za dućane u trgovačkim centrima i sl.) jer im je uvijek užitak sami kupiti sebi komad odjeće ili kozmetike po vlastitom izboru.
  • Stvari kojih je uvijek manjak i dobro dođu: računala ili laptopi, računalna oprema (pogotovo zbog školaraca i studenata koji imaju online nastavu)
  • Veće stvari koje dječji dom Maestral planira nabaviti: dječje stolice za rad na računalu, perilicu za rublje, sušilicu rublja, TV i 2 nova kauča.

Donacije se mogu donjeti u sjedište Dječjeg doma Maestral u Splitu na Lokvama, ulica Jurja Šižgorića 4 ili u druge podružnice doma u bilo koje doba dana.

Svaka donacija se zabilježi i evidentira, a na vama je samo da se javite prije dolaska odgajateljima (091 61 29 654) ili jednostavno samo pozvonite i ostavite vašu donaciju.

Zbog aktualne epidemiološke situacije do daljnjeg Dječji dom Maestral ne prima rabljenu odjeću, obuću i igračke!

Udruga MoST

Zbog loše epidemiološke situacije uzrokovane korona virusom, udruga MoST neće održati tradicionalnu akciju “A DI SI TI!?“. Jubilarna dvadeseta akcija će se održati u prosincu 2021.

Iako se tradicionalna akcija “A DI SI TI!?” ne održava, splitski sportski novinari (4N) nastavljaju i ove godine s akcijom “Tona hrane za splitske beskućnike” i prikupljaju:

  • dugotrajne konzervirane proizvode, gotova jela, slatke i suhomesnate proizvode, namaze, mlijeko i sve proizvode koji se mogu upotrijebiti bez kuhanja.
  • proizvode za osobnu higijenu, donja rublja, čarape, dezinfekcijska sredstva, jednokratne i višekratne zaštitne maske

Sve donacije su namijenjene dijelom za smještene korisnike, a većim dijelom za korisnike koje nisu smješteni u našem Centru i koji nemaju mogućnost pripremanja obroka.

Donacije se mogu donijeti sportskim klubovima koji sudjeluju u akciji “Tona hrane za splitske beskućnike” ili direktno u prostor Centra beskućnice/ke (tel: 021 490 261), Gundulićeva 22, radnim danom od 15h do 22h ili vikendom od 19h do 21h.


Ultra Split

Your Party Hits radio

Current track

Title

Artist

Background