Seasplash objavio prvi val izvođača

Written by on 23/04/2021

Jedan od poznatijih ljetnih festivala na Jadranu, Seasplash, ove će se godine održati na Martinskoj od 15. do 18. srpnja

Seasplash festival je prošlog ljeta doživio punoljetnost pod restrikcijama, kao jedan od rijetkih festivala koji su se dogodili u Europi, i svijetu. 19. izdanje festivala će se drugu godinu zaredom odvijati pod okolnostima prouzročenim posljedicama pandemije virusa covid-19, uz simbolični podnaslov Corona Edition pt. 2

I u takvim okolnostima, organizatori se trude priuštiti jedinstveno festivalsko iskustvo, s dinamičnim i bogatim sadržajima na više pozornica, u trajanju od četiri dana, pri čemu će i sama lokacije Martinske ponovo biti pripremljena kao Covid-safe zona.

Prvi val izvođača koji ovog ljeta dolaze na Martinsku su Reggae Roast feat. Natty Campbell, Inner Terrestrials, Billain, Brain Holidays, Tadiman, Mexican Stepper.

Uz headlinere, tu neće izostajati i podrška lokalnih i regionalnih snaga kao Anja G & Dr.Obi, Banana Zvuk, Dirty Hairy, BarabaDub SoundSystem, Homegrown Sound, Dubar Sound, Mefa, Inka, Rasta Altitude Sound, LucyLyu, Belly Full, Groove Playaz, Algoriddim, Grumen, Vexi, Flico i Looney Grandpas.


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background