Projekt Vojarna: Open Air 2021

Written by on 23/07/2021

Nakon prošlogodišnjeg spektakla s ‘FCKNG Serious’ ekipom koju predvodi superstar Boris Brejcha ovog ljeta u šibenskoj Vojarni nas očekuju 3 inozemna headlinera: Ben Sims, Fatima Hajji i Metodi Hristov! Događaj će se održati po svim propisima i mjerama koje nalaže Stožer ovu subotu 24. srpnja od 22 sata.

BEN SIMS (UK)

Londonski veteran globalne techno scene prepoznat je kao jedan od tehnički ‘najubojitijih’ DJ-a na svijetu kroz svoju preko 20 godina dugu karijeru, a njegov neprikosnoveni stil miksanja pokazao se kao temelj za potpuno novi stil techna koji je pokorio scenu 90-ih, tzv. hardgroove techno.
Usprkos svom statusu na sceni Ben se i dalje kroz godine razvija kao DJ i kao producent tako da i danas možete uživati u njegovoj vrhunskoj produkciji što se vidi po radu njegove izdavačke kuće ‘Theory.’

FATIMA HAJJI (ES)

Fatima Hajji španjolska je DJ-ica i producentica, a nadaleko je poznata po energičnim nastupima i britkoj glazbenoj selekciji. Tehnički besprijekorna, ova dama se kao jako mlada prometnula u vodeće španjolske i europske DJ dive i već 20 godina nastupa diljem svijeta. Nakon 10 godina bavljenja dj-ingom odlučila se posvetiti produkciji glazbe i tako pokreće vlastitu etiketu ‘Silver M.’ Oko izdavačke kuće sagradila je cijeli brend ‘Silver’ koji je premijerno predstavila na Ibizi uz gostovanja planetarno popularnih kolega kao što su Jon Rundell, Pleasurekraft, Klaudia Gawlass itd. Bilježi nastupe na pozornicama najvećih svjetskih festivala kao što je Tomorrowland, ali i klubovima kao što je kultni Tresor u Berlinu.

METODI HRISTOV (BG)

Bugarski wunderkid predstavnik je novijeg vala europskih DJ-a i producenata, a njegov zvuk najčešće se opisuje kao fuzija techna i tech housea. Suara, Glasgow Underground i Filth On Acid samo su neki od svjetski poznatih etiketa na kojima je izdao svoju glazbu i gotovo da nema većih imena techno DJ scene koji neće u svom setu zavrtiti Metodijevu produkciju.

Full Lineup:

– Ben Sims
– Fatima Hajji
– Metodi Hristov
– Skeptik
– Edy C.
– Santiago Batacosta
– BS Side
– Ante Banic
– Zorro
– Amigoo


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background