Poznat je kompletni line up desetog Slurpa, pridružila se i Čudna muzika

Written by on 27/07/2021

Slurp! festival ove godine slavi desetogodišnjicu održavanja. U svom prvom velikom jubileju, festival ima humanitarni karakter, te će program činiti producenti i izvođači predstavljeni na nedavno objavljenom, kompilacijskom albumu “Healing Sounds – Croatia Earthquake Relief Project”. Imena nastupajućih izvođača upravo donosimo, uz dodatak da će program na drugoj pozornici sačinjavati izvođači okupljeni oko šibenske inicijative Čudna muzika.

U pretprodaji se nalaze festivalske ulaznice po cijeni od 160 kn, kao i jednodnevne ulaznice po 90 kn, a vijede za dan po izboru. Cijene ulaznica na ulazu će biti: festivalska – 200 kn, jednodnevna – 120 kn.

Slurp! festival svjestan je, i itekako osjeća posljedice globalne pandemije prouzročene virusom covid-19. To je moguće uz covid propusnice, dokazu da ste preboljeli, ili da imate negativan test. Svi oni koji nemaju ništa od navedenog, mogu se bez brige uputiti na Slurp!, jer će i pred festivalskim ulazom biti u mogućnosti napraviti antigenski test u trajanju od 15 minuta, po cijeni od 75 kn, i nesmetano pristupiti festivalu u slučaju da je negativan.


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background