POGLEDAJ NOVI TOP GUN S EKIPOM!

Written by on 25/05/2022

Tom Cruise vratio se ulozi Mavericka i kritike kažu da je TOP! Valjalo bi pogledat, jel’ da? Imaš priliku osvojit upade na film od srijede do subote u Ultra Klubu!

Nakon više od trideset godina službe kao jedan od najboljih zrakoplovaca u Ratnoj mornarici, Pete „Maverick” Mitchell (Tom Cruise) je tamo gdje pripada – na poziciji hrabrog probnog pilota koji je izbjegao promaknuće u čin koji bi ga prizemljio. Kada dobije zaduženje obučavati diplomirane borbene pilote TOPGUN za specijalnu misiju u kakvoj nijedan pilot
nikada nije bio, Maverick susreće poručnika Bradleyja Bradshawa (Miles Teller) kojem je pozivni znak „Rooster”, sina Maverickovog pokojnog prijatelja i časnika za presretanje radara poručnika Nicka Bradshawa, zvanog „Goose“. Suočen s neizvjesnom budućnošću i duhovima svoje prošlosti, Maverick je uvučen u sukob sa svojim najdubljim strahovima, što kulminira misijom koja zahtijeva konačnu žrtvu od onih koji će biti odabrani da lete.

Pete “Maverick” Mitchell in Top Gun: Maverick from Paramount Pictures, Skydance and Jerry Bruckheimer Films.

Pošto je Tom Cruise velika faca kojeg je na premijeru Top Guna u Cannes dopratilo 8 borbenih aviona, za osvojit karte morat ćeš najbrže pogodit TOP odgovore o Tom Cruiseu u igri – Top Cruise!

Svaki dan, od srijede do subote, kroz Ultra klub moć ćeš čut pitanje i ukoliko budeš prvi koji pošalje točan odgovor na naš Whatsapp 091 1 805 822, osvajaš 4 upada na jednu od projekcija Top Gun: Maverick u Cineplexxu City Centre One!


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background