Otkazana je ULTRA Europe!

Written by on 02/06/2020

Otkazano je osmo izdanje festivala ULTRA Europe, koje se trebalo održati od 10. do 12. srpnja 2020. na stadionu Park Mladeži u Splitu, zbog pandemije uzrokovane virusom COVID-19.

Festival se odgađa za 9. do 11. srpnja 2021. godine. Trenutna zdravstvena kriza u kojoj su se organizatori našli je bez presedana, a nema većeg prioriteta od zdravlja, sigurnosti i fizičkog blagostanja svih posjetitelja, kao i svih onih koji su uključeni u produkciju i organizaciju festivala.

Kupljene ulaznice za ovogodišnje izdanje vrijedit će za ULTRA Europe 2021. ili ULTRA Europe 2022., ovisno o izboru, a kao dodatna pogodnost, osiguran je i iznos od 20€ koji će biti dodan na festivalske narukvice za odabrano izdanje. Navedeni iznos moći će se iskoristiti za hranu, piće ili kupnju u službenoj ULTRA trgovini. Osim toga, omogućena je i promjena imena za one koji svoje ulaznice žele prepustiti nekom drugom.

Za sve one koji ne žele iskoristiti kupljenu ulaznicu za jedno od dva iduća festivalska izdanja ili iskoristiti mogućnost zamjene, osiguran je povrat sredstava. Više informacija oko odabira ili zamjene kupljenih ulaznica, kao i povrata sredstava svim će nositeljima ulaznica stići putem emaila, a svoj će odabir trebati potvrditi zaključno s 12. srpnja 2020. godine.

Svako izdanje festivala ULTRA Europe osmišljeno je da bude ništa manje nego izuzetno. Najveće zvijezde elektroničke glazbe, najsuvremenija produkcija, povijesni trenuci s bajkovitih destinacija i lokacija te naši dragi Ultranauti koji u Hrvatsku stižu iz cijelog svijeta, razlog su što u tome organizatori uspijevaju. Do zadnjeg su se trenutka organizatori nadali da će se ovogodišnje izdanje održati kao što smo i planirali ali vjerujemo da je ispred nas svjetlija budućnost i da ćemo se vratiti još jači u 2021. godini.

I dalje će zajedno s vlastima nastaviti pratiti razvoj zdravstvene krize, a do tada svi trebamo poštivati preporučene mjere, voditi brigu o higijeni i fizičkoj distanci.

Još bolje i veće izdanje Ultre očekuje nas u Splitu sljedeće godine!

* Svi koji su osvojili ulaznice na Ultri Split obavještavamo kako one vrijede za iduće izdanje festivala.


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background