Osvoji stipendiju za studij gastronomije na Aspiri u iznosu od 60 tisuća kuna!

Written by on 20/08/2021

Kraj ljeta znači novi krug prijamnih ispita i upisa na fakultete. Ove godine i mi se priključujemo u tvoju priču oko upisa i pokušat ćemo ti pomoći oko jedne od najvećih odluka u tvom životu.

Ultra Split i Aspira poklanjaju ti stipendiju u iznosu od 60 tisuća kuna na studiju Gastronomije na Visokoj školi Aspira.

Ako je oduvijek kuhinja tvoje najdraže mjesto u kući i ti si taj koji na druženjima nosi pregaču – vrijeme je da svoje umijeće pretvoriš u obrazovanje! Pravo znanje, rad u najmodernijem kuhinjskom praktikumu i studijska putovanja su neke od stvari koje ćeš iskusit upisom na ovaj studij, a samo te korak dijeli od toga!

Prvi uvjet je da složiš jelo koje se ne bi posramio ponuditi ni najizbirljivijim turistima i time nas uvjeriš da si gastro kreativac i da znaš uživati u delicijama. Nakon tog – ispite, obaveze i učenje preuzimaš ti. Što trebaš napraviti?

Na igra@ultrasplit.hr pošalji fotografije svog ručka u tri slijeda. Tražimo tri fotografije tri jela iz kojih ćeš izvuć i neku priču. Napravi dobru gastro priču, opiši je, daj joj ime i objasni nam zašto baš takav slijed u toj kombinaciji. Uz to, obavezno pošalji i svoje podatke i čekaj naš poziv!

Više info pročitaj u našem pravilniku!

Ne zaboravi – obrazovanje nema cijenu, a ovo je prava prilika!

Sretno!


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background