Organizatori Ultra Music Festivala za Ultru Split: Pripremamo velika iznenađenja za posjetitelje

Written by on 22/11/2021

Nakon dvije godine pauze zbog pandemije koronavirusa, festival elektronske glazbe Ultra Music Festival vraća se na splitski Park mladeži! Alek El Kazal iz organizacije Festivala otkrio je detalje za Ultru Split!

Ultra Music Festival vraća se u Split

Sve kreće 7. srpnja s Opening partyjem, onda slijedi trodnevni megafestivalski dio od 8. do 10. srpnja, a kasnije putujemo po otocima, idemo na Brač, Hvar i Vis – rekao nam je El Kazal.

S obzirom na trenutnu situaciju s pandemijom, rano je prognozirati kakve će mjere biti na snazi sljedeće ljeto. Međutim, organizatori poručuju: Sve će se aktualne mjere i preporuke nadležnih tijela maksimalno provoditi. Pri kupnji ulaznica svi će posjetitelji biti detaljno informirani o svim protokolima.

Organizatori imaju i poruku za sve slušatelje Ultre Split: Pozivam vas da pratite naše društvene mreže za sve novosti i updatea oko prodaje karata, iznenađenja koja spremamo, artist line upa i ostalih detalja. Obećavamo, sve to slijedi dosta brzo! – zaključio je Alek El Kazal.

Dok očekujemo partijanere iz cijeloga svijeta, na Ultri Split se svakodnevno, već sada, uz hitove koje voliš, zagrijavamo za sljedeće ljeto!


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background