TURISTIČKI OSCAR HRVATSKOJ U MIAMIJU

Written by on 12/11/2021

Travvy Awards 2021. nagrada poznata i kao “turistički Oscar” Hrvatskoj je dodijeljena u dvije kategorije.

„Turistički Oscar“ , nagrada Travvy Awards 2021., održana je sinoć u Miami Beach Convention Centeru. Hrvatska turistička zajednica osvojila je srebrnu nagradu u kategoriji najbolje europske turističke organizacije. Hrvatskoj je pripala bronca u kategoriji najbolje
destinacije na Mediteranu!

Godišnje nagrade Travvy Awards ističu najbolje primjere izvrsnosti i dostignuća u turističkoj industriji.
Dodjeljuju se nacionalnim turističkim organizacijama, destinacijama, turističkim posrednicima i proizvodima.

Ove godine nagrade su dodijeljene na temelju više od 130 tisuća glasova.

Uz srebro koje je pripalo Hrvatskoj turističkoj zajednici, u kategoriji najbolje europske turističke organizacije zlato je pripalo Irskoj. U kategoriji najbolje destinacije na Mediteranu, zlato je pripalo Grčkoj.

Na uspjeh Hrvatske osvrnuo se i direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.

„Osvojiti ovako vrijedna priznanja u godini obilježenoj globalnom pandemijom korona virusa predstavlja izniman uspjeh i postignuće cjelokupnog hrvatskog turističkog sektora, posebice ako znamo da se nagrade dodjeljuju prema izboru struke, odnosno turoperatora i turističkih agenata.
Srebro koje je Hrvatska turistička zajednica osvojila u kategoriji najbolje europske turističke organizacije za nas predstavlja satisfakciju, veliki vjetar u leđa te potvrdu odličnog rada svih mojih suradnika u HTZ-u, ali i dodatnu
motivaciju u daljnjim nastojanjima da našu zemlju dodatno približimo ljubiteljima putovanja kao sigurnu, kvalitetnu i sadržajnu destinaciju.”

Ponosni smo što je naša mala Hrvatska u cijelom svijetu prepoznata kao kvalitetna destinacija koja ima što za ponuditi! Više informacija o turističkoj ponudi Hrvatske potraži na stranici HTZ-a!

Vše zanimljivosti i aktualnih događanja možeš čitati u našoj rubrici Novosti.


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background