LinkedIn zdravica: Nema uštogljene poslovne atmosfere

Written by on 14/12/2021

Linkedin zdravica prilika je poslodavcima i studentima da se upoznaju i razmijene iskustva i kontakte

LinkedIn zdravica održat će se u opuštenoj i adventskoj atmosferi, a ideja je nastala na LinkedInu, poslovnoj mreži koja je procvat doživjela u pandemiji.
Poslovno komuniciranje prebacilo se u online svijet, a samim time izgubila se mogućnost networkinga. Poduzetnička scena objeručke je prihvatila LinkedIn kao platformu na kojoj će se umrežavati.

Linkedin zdravica Split
LinkedIn zdravica Split

U utorak, 14. 12., održat će se neformalna zdravica LinkedIn ekipe u Splitu, u kafiću hotela Park. Susret počinje u 18:00, a s nama su razgovarali organizatori Marija Pražen i Hrvoje Bogdanović.

Tema LinekedIn zdravice je vrlo jednostavna: Povezivanje kao ključ do poslovnog uspjeha. Iako možda još uvijek nije popularan kao neke druge druge društvene mreže, LinkedIn je stariji od većine društvenih mreža.

Nije to uštogljena poslovna atmosfera, već susret studenata, poslovnih ljudi, zaposlenika i poslodavaca. Cilj je umrežavanje, sklapanje poslovnih suradnji, dijeljenje znanja.” – rekla je Marija Pražen.

Za sudjelovanje na Linkedin zdravici, potrebno je javiti se nekom od organizatora; Mariji Pražen, Aniti Paladi ili Hrvoju Bogdanoviću.

“Na LinkedInu je prisutno više od 55 milijuna tvrtki diljem svijeta, a svake se minute preko LinkedIna zaposle 3 osobe. U Hrvatskoj brojimo preko 700 000 korisnika. Brojevi govore sami za sebe o veličini LinkedIna.” – pojasnio je Hrvoje.

Marija je uputila i poruku mladima:
“Dragi moji studenti, budite radišni i uporni i vjerujte da se trud uvijek isplati.”

Mi se slažemo. 🙂

Ako želiš čuti za više ovakvih događaja, svakako prati Ultrinu rubriku Novosti.


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background