KINO KLUB SPLIT TRAŽI VOLONTERE!

Written by on 17/09/2021

Želite steći dodatna znanja i vještine iz područja audiovizualne kulture i umjetnosti?Želite učiti o osmišljavanju i provedbi stručnih aktivnosti od tima koji djeluje u Kino klubu Split? Želite doprinositi zajednici i pomoći unaprijediti kulturnu i filmsku nezavisnu scenu, a time obogatiti njenu kvalitetu i kvalitetu života građana?

Prijavite se za volonterski angažman u Kino klubu Split putem prijavnog obrasca do 10. listopada 2021.
Traže se volonteri koji će pomoći u provedbi jesenjih i zimskih aktivnosti kluba u periodu od početka listopada 2021. do sredine siječnja 2022. Volonterska mjesta možete vidjeti niže u opisu.

Nakon što pošaljete prijavu stručni tim kluba će Vas kontaktirati i pozvati na kratak razgovor gdje će te dobiti više informacija o volonterskoj poziciji te vašim obvezama i odgovornostima.

Volontersko mjesto 1
Pomoćnik u organizaciji i provedbi diskurzivnih programa
• Mjesto rada: Split
• Odgovornosti i dužnosti: pomoć pri organizaciji i provedbi diskurzivnih programa, prikupljanje i organizacija materijala, informiranje sudionika. Opis posla uključuje 40 volonterskih sati

Volontersko mjesto 2
Pomoćnik u organizaciji i provedbi edukativnih i prezentacijskih programa
• Mjesto rada: Split
• Odgovornosti i dužnosti: pomoć pri organizaciji edukativnih i prezentacijskih programa, koordinacija programa, prikupljanje i organizacija materijala, informiranje sudionika. Opis posla uključuje 40 volonterskih sati

Volontersko mjesto 3
Pomoćnik u promotivnim aktivnostima
• Mjesto rada: Split
• Odgovornosti i dužnosti: pomoć pri objavi sadržaja na web stranici, prilagodba dostupnih promotivnih materijala za objavu na stranicu kluba i društvene mreže, pomoć u objavi važnih vijesti i aktivnosti. Opis posla uključuje 40 volonterskih sati

Potrebne kvalifikacije: otvorenost, komunikativnost, fleksibilnost, suradnja, poznavanje osnova rada na računalu, prednost će imati studenti društveno humanističkog usmjerenja, akademija ili stručnjaci iz navedenog područja.

Svi volonteri će prije uključivanja u projekt biti uključeni u jednodnevnu edukaciju kojom će ih se informirati o programima i načinu funkcioniranja kluba. 

Volonteri će dobiti potvrdu o volontiranju, potvrdu o stečenim kompetencijama (na zahtjev i nakon tri mjeseca kontinuiranog volontiranja), po potrebi i preporuku za posao. Osim navedenog steći će specifična znanja i vještine koje će moći primijeniti u svom budućem radu.

Rad volontera će biti praćen i evaluiran kontinuirano. Na mjesečnoj razini će se obavljati individualni i po potrebi grupni sastanci s volonterima. 

Koordinatorica volontera će biti voditeljica programskih aktivnosti Kino kluba Split: Sunčica Fradelić.


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background