INmusic dodao četvrti dan

Written by on 03/09/2021

Nakon što je zbog pandemije protekla dva ljeta  bio odgođen,  INmusic festival na svoje sljedeće, 15. izdanje, uvodi četvrti dan održavanja, na koji je dolazak već potvrdila britanska grupa Kasabian.

INmusic će se održati od 20. do 23. lipnja na lokaciji jarunskih otoka u Zagrebu, a u svom dugoočekivanom slavljeničkom izdanju u četiri dana predstavit će najbogatiji glazbeni program u povijesti festivala, najavili su u srijedu organizatori.

Dosad su svoj dolazak potvrdili The Killers, Nick Cave and The Bad Seeds, Deftones, Royal Blood, IDLES, Fontaines D.C., White Lies, Amadou & Mariam, Hinds i dr.

Posjetitelji zagrebačkog festivala već su 2017. imali priliku vidjeti Kasabian, koji je u festivalskoj listi želja  i anketi provedenoj na novoj platformi INmusic cluba, uz Cavea, istaknut kao najbolji koncert u dosadašnjoj povijesti INmusica.

Četverodnevne festivalske ulaznice za INmusic festival #15 po cijeni od 599kn dostupne su putem službenog festivalskog webshopa, a već kupljene trodnevne ulaznice za INmusic festival #15 ostaju važeće i za puna četiri festivalska dana u novim datumima održavanja jubilarnog izdanja INmusic festivala. 

Višestruki posjetitelji INmusic festivala registrirani kao članovi INmusic cluba od 1. rujna 2021. imaju mogućnost ostvariti popuste na ulaznice za sebe i svoje prijatelje u iznosu do 100 kuna.

Tagged as

Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background