Guerilla Rock ‘n’ Roll Festival zapalit će kninsku tvrđavu

Written by on 25/06/2021

Pred nama je 13. izdanje GRR Festa koji će se održati u subotu 26. lipnja na kninskoj tvrđavi.

Na 13. GRR Festu nastupit će kninski The Alibor, splitski Rolo i zagrebački Antenat.

Evo i nešto više o izvođačima:

THE ALIBOR

Nakon duge pauze od 10 godina, ponovno su se okupili prošle godine, a svoj povratnički koncert održali su u klubu A3, a svoj 2. koncert održat će na 13. GRR Festu.
Prije nego je bend prestao s radom, u izboru kritičara Večernjeg lista uvršten je među 10 najboljih demo bendova u Hrvatskoj.

ROLO

ROLO je tročlani sastav različitih glazbenih pozadina (Leut Magnetik, Lažni brkovi, Kunjad Arhimed, Beta Bombe ) sa splitskom adresom. Instrumentarij benda čine bubnjevi, bas gitara, gitara i ostala elektronička pomagala. Prvi javni nastup bio je 2015. godine na manifestaciji ‘Radio na cesti’ radija KLFM.

2016. su snimili svoj prvi album te 2018. godine drugi album HØØP, koji su snimili u splitskom studiju Propeler pod produkcijom Jana I. Pele. Za skladbu Zva’ću te snimili su humorističan spot u prostorijama Kino kluba Split, djelo Rina Barbira. Siječnja 2019. objavili su spot za skladbu Sol i postole.

ANTENAT

Možda i jedna od najljepših zagrebačkih glazbenih priča je ona o Antenatu, priča o petorici prijatelja koji sviraju zajedno od osnovnoškolskih dana.
Ususret nastupu, objavljen je novi spot za pjesmu “Bolivija”, treći i posljednji single s aktualnog albuma “Izlet”, nakon čega slijedi objava novog materijala koji će biti osnažen i novim članovima.

Iza sebe Antenat ima tri studijska albuma, “Subing” (2005.), “Karavana” (2008.) i “Izlet” (2013).

Karte u pretprodaji po cijeni od 40kn
Na ulazu 50 kn

Događaj sufinancira Grad Knin, Ministarstvo kulture te HUZIP.


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background