23 nova imena na popisu izvođača rođendanskog izdanja festivala ULTRA Europe

Written by on 10/05/2024

FESTIVAL NA PARKU MLADEŽI UZ CIJELI NIZ DEBITANTSKIH IMENA

Organizatori festivala ULTRA Europe potvrdili su nova 23 zvjezdana imena koja stižu na najveće glazbeno slavlje u regiji na Parku Mladeži, od 12. do 14. srpnja 2024. godine. Čak 11 glazbenika će za ovu jubilarnu 10. godišnjicu po prvi puta nastupiti na gigantskim pozornicama festivala ULTRA Europe te se time pozicionirati u svjetsku elitu DJ-a koji su do sada nastupili na ovom festivalu. Afrojack, Alison Wonderland, Axwell, Black Tiger Sex Machine, Camelphat, Deborah De Luca, DJ Snake, Frankie Wah, Kasablanca, Kasia, Kapuchon, KSHMR, Maddix, Massano, Matroda, Mykris, Sebastian Ingrosso, Slander, Subtronics, Topic, Vintage Culture, Vini Vici i W&W svojom će energijom, mozaikom zvukova i emocijama za pamćenje staviti poseban pečat na jubilarnu desetu obljetnicu festivala.

Glavna pozornica, na oduševljenje hrvatske publike, ugostit će i hrvatski DJ Matroda iza čijeg se umjetničkog imena krije tajanstveni talent svih inačica housea koji svojom jedinstvenom estetikom i neumornom kreativnošću, inspirira i oduševljava publiku širom svijeta.

Cijena trodnevnih festivalskih ulaznica za hrvatske građane u FAZI 2 iznosi 115€ dok je za trodnevnu VIP ulaznicu potrebno izdvojiti 289€. Rasprodano je više od 80% kontingenta ulaznica ove faze, a ovogodišnja će se proslava, sukladno podacima o prodaji ulaznica, pamtiti po najvećem broju Hrvata na festivalu ikad. Hrvatska je, kao domaćin, ujedno i zemlja predvodnica u kupnji karata za ovogodišnje izdanje festivala što dovoljno govori o njegovoj važnosti za cijelu regiju, ali i povezanosti ovog elektroničkog spektakla s domaćom publikom. Upravo je prema tome prilagođena i cijena regionalnih ulaznica. Više se informacija može pronaći na internetskoj stranici sustava Entrio.


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background